Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Sår Bara Sår

Du är som ett kosmetiskt lager
som bara stryks på ytan
Och alltför många stryks med
när du utan beröring ger stryk

Du är vattenfast
finns kvar i ur och skur
Du häller ut vått som blir torrt
när jag försöker skura mig ren

Du fungerar som ett plåster
fasthäftad kring såren du själv skapat
Sårad drar jag bort dig
förfärad över min läkarvård

Du har tinnitus ekande i ditt öra
i mitt öra ekar bara du
Har lyssnat på dig i alltför hög volym
men din ton avger bara falskt väsen

Du är som en ringlande orm
som slingrar sig ur sanningen
Sanningen är att du kramar ihjäl ditt byte
efter det att du sprutat ut gift med ditt vokabulär

Du var varm men frös till is
känslokall la du allting på is
Kommer du någonsin tinas upp
i sådana fall av lågorna från världen under

Har svårt att släppa taget
även om du släppte ditt för länge sedan
Fast jag har ändå övertaget
och du fattar överhuvudtaget ingenting




Fri vers av Xrosslady
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady