Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Färdas Med Känslor

Det blir svårt när man färdas
världen över
Och låter känslor ta över
verklighet

Det blir svårt när man färdas
långt bort
I en värld
som bara av stunden är kommen

Det blir svårt när man färdas
med känslor
I en värld
somkänns som en dröm

Det blir svårt när man färdas
med andra
I en värld
där farväl känns skit

Det blir svårt när man färdas
hem igen
Och lever kvar i en värld
som inte längre finns




Fri vers av Xrosslady
Läst 339 gånger
Publicerad 2008-02-05 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady