Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för vacker

Du är för vacker
för att låta dig bortföras
På okänd mark
av främlingar

Du är för vacker
för att låta dig luras
Av ord
inslagna i cellofan

Du är för vacker
för att färdas bort
I lögner
ovan molnen

Du ä för vacker
för att gå ensam
I mörka gränder
en sommarnatt

Du är för vacker
för att falla
För frestelser
på ytan

Du är för vacker
för att gömma dig
Bakom porslinsfasader
som krossas

Du är för vacker
för att ägna tid
Åt sådana
som förstör

Du är för vacker
för att gå tillbaka
På den väg
du redan gått

Du är för vacker
för att förstå
Att du gör dig själv
illa

Du är för vacker
för att inse
Att du är vacker
som du är




Fri vers av Xrosslady
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady