Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Är Inte Den

Du är inte den
du utgör dig för att vara
Men har du någonsin varit det
insvept i andras lakan

Jag menar inte att du lånar
eller utnyttjar
Det är bara det
att du aldrig är själv

Du har så många vänner
addade på Facebook
Och i din mobiltelefon
kan du inte registrera fler

Du känner så många
så många känner dig
Du känner alla
men vem känner dig

Vem känner dig
när du vaknat
Efter den där natten
en söndagsmorgon

Vem känner dig
och vill du kännas vid
Kännas vid
det som faktiskt hände




Fri vers av Xrosslady
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-07-16 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady