Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen Som Aldrig Blev Fångad

Du går upp
du klär på dig
Men vaknar
aldrig riktigt

Du ler
och du skrattar
Du jobbar
och står i

Du servar
och serverar
Allt
på ett silverfat


Du står upp
med pulsernade fötter
Går och går
men kommer aldrig till dörren

Du är på okänd terräng
med strålande solsken
Fast fumlar runt
i mörkret

Du stämplar in
du stämplar ut
Och dagen går
och kommer aldrig åter

Och du har
ingen självdisciplin
Så dagen fångar dig
innan du fångar den

Och någonstans blir du
stående
I dagen
som aldrig blev fångad




Fri vers av Xrosslady
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady