Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med Storm!

Ta mig med storm
när jag minst anar det

Ta mig hårt
fast du viskar mitt namn

Ta mig med iver
för att stilla din hunger

Ta mig med längtan
för jag är vad du saknat

Ta mig för evigt
för jag är ödet

Ta mig med storm
och du kommer aldrig att ångra




Fri vers av Xrosslady
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady