Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmöjlighet

Vad skall man välja
det finns så mycket att ta utav
Så många olika sorter
vad känner jag för idag

Så fina utanpå
är innehållet likadant
Om man inte smakar
kan man inte veta

Tar och smakar av allt
så jag vet vad jag får
Sen är det upp till mig
vad jag bestämmer mig för

Men nu blev det som så
att allt föll i min smak
Och faktum är ju att variationen inte blir så stor
om man håller sig till en och samma sort

Så varför ta tid till att söka
och fokusera på en enda
När det finns en härlig blandning
av allt




Fri vers av Xrosslady
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-08-16 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady