Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rus och Verklighet

Som en solnedgång
nedgången och sliten

Slits mellan rus och verklighet
overkligt för att leva i nuet

Nutid bryter ned dåtid
då resan blev som en ny start

Startade en inre kamp
kämpade men var för svag

Svagheten tog över för frestelsen
frestande och festande
festligt värre

Värt en stillsam stund
stunden då sanningen träder fram

Framtiden är oviss
vis behöver inte vara klok

Klokare handlingar
handlar alldeles för snabbt

Snabba erövringar
erövrar allt som kommer i vägen

Vägen tillbaka är lång
längre än man någonsin kunnat ana

Anar oråd
råder till förändring

Förändras ständigt
ständiga förvirringar

Förvirrad, förbrukad, förtvivlad, förundrad
undrar över morgondagen

Dagen då man ser klart
klarar ändå med all ork

Orkar kanske inte länge till
till slut finns nästan inget kvar

Kvar ligger bara en smutsig hotellö




Fri vers av Xrosslady
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-08-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady