Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar Bäst Som Skrattar Sist

Som en liten hjälplös insekt
fångad i ditt eget nät
Du lever men lider
men ingen vill hjälpa dig loss

Du trodde att du var sist att skratta
hela världen låg ju i dina händer
Men då måste man tänka
och du kom inte särskilt långt

Det är ditt eget fel att du ligger där du ligger
det trodde du aldrig
Nu är det jag som skrattar
och mina skratt skrämmer dig




Fri vers av Xrosslady
Läst 151 gånger
Publicerad 2007-08-16 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady