Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fryser

Jag fryser
vill att du ska värma mig
Nej, det är inte era filtar jag vill åt!
det är inte dem jag behöver

Jag fryser
längtar efter din värme
Är det så svårt att ge mig
det är så lite, men allt jag vill ha

Jag fryser
snälla gör mig varm
Men det går inte
för det är du som gör att jag fryser




Fri vers av Xrosslady
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-08-16 22:36



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fin!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady