Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Mig

Låt mig
spridas över världen
Ge liv
som en stjärna

Låt mig
leva
Få göra rätt
men ändå begå misstag

Låt mig
regera
Få styra
men fortsätta lyssna

Låt mig
gå vilse
Jag hittar ändå tillbaka
till mig själv

Låt mig
älska
Ge av mig själv
dela och även ta

Låt mig
hata
Det går över
lika fort som stavningen

Låt mig
skrika
ut mitt innersta
ingen hör mig ändå under kudden

Låt mig
gråta
Över spilld mjölk
jag torkar upp det

Låt mig
skratta
Man lever längre
om man har kul

Låt mig
uppträda
Ni kommer inte
glömma mig

Låt mig
drömma
Har högt uppsatta mål
måste bara kämpa några år

Låt mig
tro
Det finns så mycket
som kan bli bättre

Låt mig
undra
Det finns så många frågor
utan svar

Låt mig
vara
Om jag inte ber
om något annat

Låt mig
leva
Man har bara
ett liv

Låt mig




Fri vers av Xrosslady
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 22:51



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ja, du får! Du får!
Applåd
Carl-Erik
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady