Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens Stund

Väcktes plötsligt
ur en dröm
Levt blind
men återfått synen
Allting uppenbarade sig
då energin tilltog
Fick kraft
att avsluta
Börja om
tillbaka
I mitt hjärta
dog kaoset
Som spridit sig
likt en epidemi
Förpestat mitt inre
storartat
Som en tumör
som dödar
Men jag var
starkare
Bekämpade
fienden
Sa mitt
fredligt
Lämnade ingen
oberörd
Vände på klacken
gick min väg
Mer medveten
än någonsin




Fri vers av Xrosslady
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-08-16 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady