Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Militären

En uppgraderad militär
gjort blott det enda pojkar lär
Han gör givakt och skjuter
det är den stund han njuter

Men fram mot kvällen tystnar han
vad är han för en stridens man
Han såg att offrens ögon lös
men släckte dem så att han rös

Nu vill han bara bort från allt
för vinden blåser bara kallt
Han tagit alltför många liv
och skall en mördare förbli




Fri vers av Xrosslady
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady