Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling

Egentligen är du ful
lite udda
Ganska tråkig
trista kläder

Men ditt utseende är vackert
din personlighet är stark
Emellanåt kan du vara rolig
dina kläder passar dig

Du har förvandlats
men bara i mina ögon
Varför
jag har blivit kär




Fri vers av Xrosslady
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-08-17 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady