Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart mot Vitt

Rakt under näsan
ser du bara svart på vitt
som blandas
men kontraster bildas ändå

Tänk om alla samlades
på ett och samma papper
Likadan bakgrund
samma förutsättningar

Skulle grunden hålla
eller tyngden bli för stor
Olika åsikter kanske sprängas
och de vid kanten få gå

Ingen färg
ska utesluta en annan
Varför då denna
rasfientlighet




Fri vers av Xrosslady
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-08-22 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady