Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greppet

Som en uppspänd lina
spändes även du
Drogs i alla riktiningar
i stadigt grepp

Du tappade greppet
det var andra som grep
Begrep inte
stod utan begrepp

Inbunden
bunden till de andra
Som band fast
ditt inre förbund

Svårt att veta
när vetskapen skingras
Löser upp allt du vet
utan att veta om det

Resultat av osäkerhet
säkrar ingenting
Osäker existens
tills du själv är säker




Fri vers av Xrosslady
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-08-22 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady