Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

Väntar på den där telefonsignalen
som betyder mer än ett ringande ljud
Att få höra den speciella personen
som betyder mer än bara en röst



Jag bara går där och väntar



Så ringer det äntligen
jag svarar
Men när samtalet tagit slut
önskar jag att det aldrig ringt




Fri vers av Xrosslady
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 21:15



Bookmark and Share


    lillapoeten
Jättebra, och ofta helt sant.. Fortsätt så! (applåd)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady