Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara utan

Vad begär du egentligen
vad har du för eget motiv
Allt kan inte vända över en natt
eller med återanvända konversationer

Vad begär jag egentligen
får jag ut någonting av det jag vill
Mitt konto är lika tomt som mitt inre
förbrukad är den som förbrukad blir

Sömnlös efter ännu en missbrukad dag
och bara hoppet väntar
Att jag skall samlas ihop till en människa
bättre och starkare

Men jag har inte råd till en önskebrunn
samlar på mig gamla använda mynt
Och när tårarna kommer föds skammen
för vad jag blivit och inte är

Alla individer har en svaghet
min är att jag en gång var stark
Men det enda som är starkt nu
är mitt inre som faller sönder totalt






Fri vers av Xrosslady
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 21:58



Bookmark and Share


    Charlotte S
Fast den här kommentaren passade inte in här egentligen med tanke på rim, men jag hoppas du förstår vad jag menar. =)
2007-09-06

    Charlotte S
Ingen har råd med en önskebrunn men alla kan skänka en krona eller två i den. Jag har läst runt lite och, förutom att du är otroligt stark så är jag mäkta imponerad av ditt språk. Det är något traditionellt över det. Många fina rim som sitter där de ska och jag får hela tiden överraskas. Fint!!! Stor kram.
2007-09-06

  ***Wicke***
Alla individer har en svaghet
min är att jag en gång var stark
Men det enda som är starkt nu
är mitt inre som faller sönder totalt

Oj, hårda rader, känns igen
Bra skrivet
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady