Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag längtar efter dig
fast jag aldrig har träffat dig
Vet bara att du finns
där ute någonstans...




Fri vers av Xrosslady
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-08-22 22:00



Bookmark and Share


    lillapoeten
Längtan längtan.. bra!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady