Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligheten

Lämna inte ifrån dig
informationen
då kommer de inte
att försöka stoppa dig




Fri vers av baphomet
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-04-11 13:30



Bookmark and Share


  Lindah
Oh, spännande och tankeväckande!
Lite kryptisk och krypande sådär, så att man själv börjar väva samman olika tolkningar... intressant.
2005-05-08

    ej medlem längre
Vilken bra!
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet