Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Åsa


Till Dig

Hur kan jag förklara,
förklara med ord hur mycket du betyder?
________________________________

Ditt skratt får mig att le igen
din värme gör att jag slipper frysa.

Varje gång jag gråter tar du mig i din famn
torkar mina tårar och viskar vackra ord i mitt öra.


Som ett skakande asplöv kom jag in,
bad om ett plåster
- du gav mig ett helt bandage.




Fri vers av Ecila
Läst 624 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-31 18:27



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra alice
2008-03-19

    sleepwalking
Personen du riktar denna text till,
måste vara lycklig!

En fantastiskt stark text,
men varma och härliga känslor
som du beskriver bra
och framför på ett välskrivet sätt
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila