Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.. Förlorad vänskap kan man väl säja?


Ja, jag menar dig!

Du där!
Ja, jag menar dig.

Stanna, ta dig tid
att vara med mig.

Du försummar mig.
Kan åtminstone säga hej.

Jag saknar dig.
Du var allt jag hade
och lite till.




Fri vers av Cronan
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-04-13 16:00



Bookmark and Share


    carimba
sorgset vädjande... som berör
2005-04-13

  Kajsa missanpassad
-le- som pezina sa. vacker och srglig. Men jag tror jag lägger till ordet underbar! :)
2005-04-13

    Pezina
vacker och sorglig. *krama*
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Cronan