Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs till \"Las Vegas\".. Med inspiration därifrån.


Vi är alla olika

Lamporna sticker i ögonen
På landet finns inte sånna ljus
Men nu, i Stockholm
Myllrar det av dem

Min mamma
Hon föredrar Lugnet
Det där stora
Med stort L.

Min pappa
Han föredrar Jobbet
Där slappnar han av
Men han försöker
Få oss att tro
Att han föredrar
Hemmets lugna vrår.

Jag, deras dotter
Jag föredrar Blandningen
Allt vore så enformigt
Om det bara var Lugnt
Om man bara var på Jobbet

Tack för Blandningen,
Klas-Göran!




Fri vers av Cronan
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-04-15 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cronan