Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kompis.. :) Vi plockade alltid lijlekovaljer förrut, men nu är hon förändrad..


Plocka liljekonvaljer!

Ska vi göra det?
Plocka liljekonvaljer
Du, Jag och Våren




Bunden vers (Haiku) av Cronan
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-04-16 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cronan