Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det e molnigt och blåsigt i Santa Barbara. detta är värt en dikt.


Not in the 805 man

vart tog det vägen?
alla stunder vi hade reserverat?
som ett bord på en restaurang
tända ljus, rött vin

vad gör jag nu?
vaknar med fläkten surrandes
för första gången på en månad
så är det inte soligt i California

jag hoppar upp och duschar
tänker på dina händer
gör en kopp kaffe och röker en cigarett
kollar posten

för första gången på en månad
så är det inte soligt i California
jag älskar med dej för du är mitt nya land
I californicate you, because you\'re my new baby

dom säger att det kommer regna imorgon.
word?
not in the 805 man,
this is where the celebrities come to get a tan.




Fri vers av st.alice
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-19 21:10



Bookmark and Share


  Just Emotions
wow... jag har inga ord.. en stor applåd***
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice