Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.. Vad kan man säga?


Sommarröda läppar

Sommaren är här
När sommarröda läppar
Förenas. Kärlek!




Bunden vers (Haiku) av Cronan
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-04-18 16:38



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Mm.... sommarminnen!
2005-04-27

    Richard
Unga dam. Du skriver fint. Tycker att du ska fortsätta med det.
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Cronan