Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19 höstar

19 höstar sen jag föddes idag
19 höstar sen jag såg solen för första gången
19 höstar sen jag öppnade mina ögon
- för första gången

19 höstar tills jag är 38
19 höstar tills jag kanske har barn
19 höstar tills jag kanske bor i England
19 höstar kvar

min nittonde höst spenderar jag här,
i det soliga, vackra, Santa Barbara
min nittonde höst spenderar jag här,
utan mina äldsta vänner

min nittonde höst spenderar jag här,
med nya, vackra vänner
min nittonde höst spenderar jag här,
i lägenhet nummer 33

jag ser ut över lägenhetskomplexet där jag nu bor,
och trots att ensamheten ibland regnar ner över mej,
som små droppar av gårdagen,
så ser jag bara framtiden - min framtid om 19 höstar

vem hade trott att jag skulle sitta här?
jag.
jag tvekade aldrig en sekund.




Fri vers av st.alice
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice