Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla hjärtan


Jag målar hjärtan på fönstren.
Smälter bort all frost.
Det är ju sånt hjärtan är till för.
Att värma,
att vara varma.

Jag letar efter din värme.
Den finns inte målad på glas.
Den är inte genomskinlig.
Stäng in,
stäng ut.

Jag måste smälta dej försiktigt.
Ett lager frost i taget.
Jag måste smälta mej själv.
Två hjärtan,
överhetta inte.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT