Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gardiner


Min värld är inte svartvit
när jag inte är med dig.
Jag kan ana färgerna
bakom mina gardiner.

När jag ser dig
ser jag alla färger
och alla nyanser.
Men världens tunnaste
tyngsta gardin
hänger i vägen.

Och jag har tänkt på
om jag skulle ta ner mina gardiner.
Men jag sitter liksom ändå
bakom fönstret.

Tittar ut på alla färger.
Fast bakom glas.
Så jag har kvar mina gardiner
och putsar fönstren.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT