Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar ur ett avlopp



Som glitterregn i månljuset.
Ibland faller tårarna som toner.
Gitarrknäppning och pianoklink,
men bara falska ackord.

Ibland faller tårarna i mitt glas.
Jag dricker salt sorg på eftermiddagarna.
Det smakar bajs egentligen,
men vad gör det?

Idag faller tårarna som gyttja.
Det sticker i mina ögon.
Det stinker från mina kinder,
som ur ett avlopp.

Och inuti mig är jag vitkaklad.
Med svart smuts i fogarna.
Dom säger det är mögel.
Det kanske är sant.

Jag vet inte.
Men jag vet vad ni tänker.
Och jag hatar er för det.
Jag åt ingen lunch idag.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 568 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 16:52



Bookmark and Share


    vemod
Maja, maja!
O my gosh!!

Ryser!!!
2007-11-04

    flumm
ou maj gaadd!! gud vilken poet vi har här alltså.. så otroligt vackert!! jag känner mig så barnslig när jag ska beskriva något, men detta här var ju helt perfekt liksom!!! denna var en av dina bästa, enligt mej , ohojojoj... fortsätt så här !
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT