Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag är jag lite orolig för dej.


Om jag dör ska jag spöka för dej


Jag tror jag dör.
Avlider.
Går bort.
Går grå hem till dej.
Bara för att se.
Så att allt är okej.
Och om det inte är det.

Då kanske du behöver någon som mej.

Jag kan ge dej geléhjärtan.
Hur många som helst.
Du kan få mitt.
Det blir gelé bara
när jag ser dej.
Men det kanske måste värmas.
Bara lite.

Det smälter bättre i munnen då.

Och ibland känns det som
du äter upp mitt hjärta hela tiden.
Det spelar ingen roll.
Men du kan väl åtminstone
säga tack för maten.
Det var gott.
Det är inte alltid gott att ätas.

Jag tror jag dör.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 553 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-17 19:16



Bookmark and Share


  AjBi
Ojojoj... den härär bara SÅ bra! Du skriver med en bildkänsla som är enorm! Fortsätt....
2007-11-06

  Daniel_78 VIP
ibland vill jag vara ett rött gelehjärta
fjorton, tjugofem, tjugonio
och upp över öronen förälskad

jag blev väldigt glad över denna texten
den är varm som choklad
och söt som det samma
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT