Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var min filt


Det är kallt.
Det regnar.
Och jag sitter inne
och värmer mig.
Jag värmer mig
med vantar
och filtar
och äckligt te.
Fast egentligen
borde du
värma mig.
Du borde
sitta här
och krama mig
och hålla min
hand.
Och jag
borde inte försöka
räkna ut
hur många dagar
det är
sen jag kramade dig.
För många.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 659 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-22 18:06



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
\"Jag värmer mig
med vantar
och filtar
och äckligt te.
Fast egentligen
borde du
värma mig.\"

där fångade du fjärilen :)
grattis till stjärnan

Hans
2007-11-16

  AjBi
Underbar! Grattis till Redaktionens val!:-)
2007-11-06

    vemod
GUD!!
GÖRBRA :)

Grattis till redaktionens val!!!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT