Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om man kunde välja själv skulle det här aldrig hända.


Bli inte kär!


Kärlek är ett tvång.
Jag vill inte mer.
Du gör mig bara ledsen.
Men jag kan inte välja.
Och jag gråter hela tiden.

Inuti.

Och inutitårarna fräter.
Och rispar min mage.
Jag tror jag förblöder
långsamt inifrån.
Mitt hjärta är vattenskadat.
Det kanske snart rostar fast.
Och ibland droppar det
på mina knän.

Men aldrig när du ser.
För jag tror fortfarande.
Eller hoppas lite i alla fall.
Om du såg mig
skulle mina knän
aldrig mer bli blöta.

Och jag vill bara kärlek.
Och du är bara kärlek.
Men kärlek är inte frivilligt.
Och jag kan inte tvinga dig.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 586 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT