Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh Nu Kokar Det I Mig

Åh nu kokar det
i mig
Gradantalet stiger
jag kokar nästan över

Jag är så het
att jag bränns
Passa dig jävligt noga
håll dig på replängds avstånd

Och rör du mig
så lovar jag att du bränns
Jag brinner
och kan märka dig för livet

Men istället skall jag lyfta mitt lock
och sänka mig till 1:an
Låta allt sjuda
på svag värme

Men fortsätter du med
ditt jävligt dåliga val av ingredienser
Kan du glömma
att jag beställer mer från din meny

Kosta vad det kosta vill
tänker inte spendera en enda sekund till
Så jag tar en springnota
vänder på klacken och går




Fri vers av Xrosslady
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady