Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå, bara slå


Du står i spegelsalen med ett basebollträ
Din ilska slår
Slår
Slå då för fan!
SLÅ!

Våga vara ensam
Våga allting
Allt som ingen annan kan
Ingen annan vågar.

Proppa huvudet fullt av lögner
Skit lögner
Spotta på sanningen
På ditt hjärta.

SLÅ
SLÅ DÅ FÖR FAAN!
SLÅ

Bara slå
Tillbaka
Se dig sedan aldrig om.

Bara slå.




Fri vers av Ecila
Läst 624 gånger
Publicerad 2007-10-15 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila