Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du blundar

Bara du blundar
Om du ser mig som jag är
Blir jag som du vill




Bunden vers (Haiku) av Cronan
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-04-27 09:10



Bookmark and Share


    carimba
Den var tfräffsäkert formulerad. Vilken livsvisdom...
2005-04-29

  O_regelbunden
Vilken störtskön insikt! 13 år gammal och skriver så bra, imponerande =)
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cronan