Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt



Förlåt mig

Förlåt min tanke

Min känsla

Mitt hjärta

Förlåt min egoism,

det var inte meningen

att störa




Övriga genrer av Ecila
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-11-07 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila