Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur hjärtats synvinkel


Du...

Du gnager i mitt inre
bryter sakta ner mig

Du lockar mig från andra tankar
suddar ut allt runt om

Det dunkar, bankar o kittlar
Ditt sätt, din uppenbarelser

Jag blir svag, Du tar andan ur mig
Jag är kär...


Jag älskar dig!!




Fri vers av Miss P
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P