Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell vän


Till henne


Varje gång mina tankar vandrar iväg någonstans in i virrvarret av alla tunnlar och rum som finns så är du alltid där.

Ler mot mig, tar emot mig och låter mig krypa in, värma mig och känna trygghet.

Känner hur ditt hjärta slår, jag vill bara vara här.

Aldrig släppa taget, aldrig låta dig försvinna.




Fri vers av Ecila
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila