Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell vän


Mitt allt


När jag ligger vaken på natten
önskar jag du vore här

Kyss mina läppar, mitt bröst, min mage.
Mitt allt.

Fyll mig med kärlekens sötma
Bli min
Mitt allt.

Låt mig smeka din lena hud
Låt din lukt fastna på mig

i mig




Fri vers av Ecila
Läst 767 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila