Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap och kärlek är viktigt, med den här personen blev det ingetdera, men det är en del av vägen!


VÄNSKAPENS VÄRDE

*****

Kompisskap är nästan alltings början,
vänskapen växer ibland fram,
men kan inte uppstå ur ingenting.

*

Undantaget är kärleken,
som ibland växer fram,
och ibland plötsligt bara finns där,
men som behöver innehålla vänskapen.

*

Jag har aldrig kunnat förutsäga vänskap,
men det gör ingenting,
det viktiga är att den finns där,
som en möjlighet.

*

Hur vårt kompisskap utvecklas,
har jag ingen aning om,
men det känns ju bra,
och då finns ju grunden där.

*

Att inte se utvecklingen,
är min vita fläck,
min socialt blinda fläck.

*

Med en fin personlighet,
som din är,
är jag nöjd med vänskap,
men där är vi ju inte än.

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 13 december 2004, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun.




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-07-12 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg