Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en träff kan avgöra...


PERSONLIGHETEN ÄR NOG VIKTIGAST

*****

Många letar efter den rätta,
som om den rätta fanns,
i perfekt tappning.
Ibland stämmer allting,
som om dom rätta hittat varandra,
men för dom flesta,
förblir det en dröm.

*

Utseendet har betydelse,
men är inte viktigast,
personligheten väger tyngre.
Du är en vacker kvinna,
med en fin kropp,
men jag undrar,
om din personlighet är fin.

*

Personligheten syns ju bara lite,
men betyder så mycket,
och precis som livet,
är den inte konstant,
och precis som livet,
blir den mer komplex,
med tiden.

*

Om jag är din rätta?
Vem vet,
bara en träff kan nog avgöra!

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 16 december 2004, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun. Tillägnad...




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-07-12 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg