Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen har lyckats skada mig som du!


JAG FÖRSTÅR MEN ÄNDÅ INTE


*****

När du valde att lämna oss,
på det sätt du gjorde,
med chock och överraskning,
slog du det hårdaste slaget någonsin,
mot min själ.

*

Utan min vän med familj,
hade vi krossats,
redan här.

*

Jag förstår att du inte orkade,
ty våra krav och förväntningar,
blev nog till en börda,
i din nedtryckta och söndersparkade själ,
en börda du aldrig fick en chans att bära.

*

Jag förstår inte att du slog, spottade och sparkade,
på min själ,
inte på det sättet,
och inte så hårt!

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 17 juli 2005, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun.




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-07-19 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg