Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Empati är svårt, särskilt för dom områden där självupplevda erfarenheter saknas!


DIN SVÅRA TRYGGHET


*****

Att förstå din trygghet,
att förstå min otrygghet,
det är svårt,
ur bådas perspektiv.

*

Att förstå bådas behov,
av den andras perspektiv,
det är lätt.

*

Det svåra är att tillgodose bådas behov,
av den andres perspektiv.

*****

Av Robin B. E. Sjöberg den 15 juli 2005, i Edeby på Väddö i Norrtälje kommun.




Fri vers av Robin B. E. Sjöberg
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-07-19 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin B. E. Sjöberg
Robin B. E. Sjöberg