Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnas Här

Jag tror jag stannar här
i väntan på dig
Tills du hittat tillbaka från
det tomma intet

Jag står här
när ingenting finns kvar
Varför skulle jag gå
när allt är bottenlöst

Vill inte tränga mig på
Vill inte störa
Bara finnas som din egen skugga
som du kan luta dig mot




Fri vers av Miss P
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P