Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oemotståndliga Du

Du underbara
Vill ha dig nära
endast ett andetag mellan
när dina läppar möter mina

Perfekta välformade händer
rör vid mina
Vill smeka din vackra ansikte

Trånar, längtar efter
Mystiskt oemotståndliga Du




Fri vers av Miss P
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 21:55



Bookmark and Share


  Blåbäret
"endast ett andetag mellan när dina läppar möter mina"...så nära, så fantastiskt nära, innan de möts.. så ljuvligt beskrivet
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P