Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Min Älskade Mamma o Pappa...


Jag Älskar Er Oändligt

Det är Ni som är där
när ingen annan finns
Med en öppen famn
när gråten kommer

Ni ger mig all er tid
för min små bagateller
Ger mig er trygghet
när jag behöver den

Ni sitter tålmodigt där
när all ork är borta
Ni gör mig stark
av era värmande ord



Behöver er
Jag älskar er oändligt




Fri vers av Miss P
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P