Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktlöst svävandes

I mina drömmar
finns du
Alldeles nära

Tyst och tomt
runtomkring
Bara Du o jag

Viktlöst svävandes
faller vi
Ner i oändligheten




Fri vers av Miss P
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P