Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tecken

På träden växer små kommatecken,
i-prickar och gröna kryss
Pennorna vajar i vinden från viken
där kaffet slår mot strand




Fri vers av haje
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-03 00:06



Bookmark and Share


    eva m h
surrealistiskt
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

haje
haje