Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korridorer

Det finns korridorer som är utan slut.
Det finns korridorer som går i omärkliga cirklar
eller nedåtgående spiraler.
Gärningarna som utförs
i anslutning till dessa
icke kartlagda korridorsystem
är hedervärda intill intighet.
Många skriker.




Fri vers av haje
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje